WE ZIJN BLIJ OM JE TE VERWELKOMEN ALS LID VAN DE CLIA NEDERLAND GEMEENSCHAP.

Dit platform brengt je een reeks van

  • unieke middelen
  • geaccrediteerd leren
  • inspirerende evenementen

Het CLIA Travel Agent-programma heeft leden in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en Spanje - met 5000 reisbureauleden in Europa alleen. De lancering in Nederland is een erkenning van het belang van de regio voor de Europese cruise-industrie.

Je kan deelnemen aan het Programma door middel van een jaarabonnement, dat je toegang geeft tot een reeks hulpmiddelen, waaronder scheepshandleidingen, bestemmingsinformatie, cruisebrochures, het laatste nieuws en scheepsbezoeken; evenals toegang tot CLIA-evenementen.

Centraal in het programma staat de Learning Academy, waar je als Nederlandse reisagent toegang krijgt tot wel 100 modules over de cruise-ervaring, verkooptips, bestemmingsinformatie en cruisesectoren. Meer specifieke modules voor de Nederlandse markt zijn gepland.

CLIA beheert het enige officiële accreditatieprogramma voor baliemederwerkers, die cruises verkopen. Op die manier kan je als reisagent werken aan erkenning binnen de cruise-industrie.

 

VOORDELEN VAN EEN CLIA-LIDMAATSCHAP

NOG GEEN LID VAN DE CLIA-FAMILIE? MAAK JE LID!

JE BENT NET LID GEWORDEN EN JE WIL JE PERSOONLIJK PROFIEL OPMAKEN?

JE BENT AL LID VAN CLIA BELGIË? LOGIN RECHTS BOVENAAN DEZE PAGINA

 

CLIA BEREIDT REISPROFESSIONALS VOOR OP DE TERUGKEER VAN CRUISES

 

Terwijl de reissector een gedwongen winterslaap ondergaat en cruises zijn opgeschort, is CLIA bezig veiligheidsprotocollen te onderzoeken en verbeteren. Tegelijkertijd gaat CLIA met volle kracht verder met het opleiden van reisprofessionals.

Op het moment dat cruises weer langzaam gaan opstarten zijn reisagenten van cruciaal belang om cliënten met vertrouwen te kunnen adviseren over de maatregelen die zijn genomen zodat ze met een gerust gevoel op cruisevakantie kunnen. Daarom heeft CLIA een nieuwe module gelanceerd die toegankelijk is voor alle Nederlandse reisprofessionals.
 
Eind juni zal het huidige reisagentenplatform cruiseexperts.org platform migreren naar de wereldwijde CLIA-website cruising.org  De bovengenoemde nieuwe module is dan ook niet beschikbaar op cruiseexperts.org maar is nu al te vinden op: https://cruising.org/nl-agent-training

NIEUWE MODULE

 

Persberichten

21 April 2020 - Stand van zaken van de Cruise industrie over antwoord op COVID-19

13 Maart 2020 - CLIA kondigt vrijwillige schorsing aan in de VS Cruise Operaties

COVID-19 en CRUISEN: EEN PAAR FEITEN OP EEN RIJTJE - Klik hier

COVID-19 - Coronavirus Updates

 

TRAVEL AGENT ASSOCIATE - Log in voor meer informatie

COVID-19

COVID-19

We willen de reizigers laten weten dat de cruisegemeenschap de mensen centraal zet.

Onze leden zijn gefocust op de gezondheid en veiligheid van de mensen aan boord van de schepen die momenteel hun reizen voltooien, inclusief hun veilige en vlotteterugkeer naar hun thuis waar ook ter wereld.

CLIA Global

Cruiseverkoop-voor-Beginners

Cruiseverkoop-voor-Beginners

Vanwege de aanhoudende onzekerheid veroorzaakt door het COVID-19 Coronavirus, stellen we de Workshop Cruiseverkoop voor Beginners, oorspronkelijk gepland voor dinsdag 7 april in Utrecht, uit naar een latere datum.

Zodra we een nieuwe datum gepind hebben, delen we die mee naar de talrijke agenten die zich al ingeschreven hadden. We sturen de registratielink met de nieuwe datum dan rechtstreeks naar je toe en hopen je later in het jaar te ontmoeten.

CLIA Ambassador

CLIA Ambassador

Ik heb 65 cruises op de teller staan, maar door mij bij CLIA aan te sluiten zit ik niet alleen bovenop alle relevante cruise feiten, maar tevens kan ik mij steeds weer bijscholen. Bovendien straal ik als CLIA Ambassador een zekere betrouwbaarheid uit naar mijn klanten.

Arno Lijkendijk
NINO Travel and Cruises

Ik ben al lid van CLIA

Ik ben al lid van CLIA

Ik was al wel bekend met CLIA Nederland, maar had me nog nooit aangemeld. Onlangs heb ik toch besloten mij aan te melden, daar je het voor het bedrag echt niet hoeft te laten. De bijdrage als zelfstandig reisagent is slechts € 80,-.

Ik ben al lid van CLIA

Ik ben al lid van CLIA

Voor dit bedrag heb je een site met ontzettend veel informatie van verschillende rederijen, kun je via een E-learning nog altijd meer bij leren. Ik vind het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van het laatste cruise nieuws, en CLIA Nederland is de plek waar ik dit kan terugvinden.

Ik ben al lid van CLIA

Ik ben al lid van CLIA

Door deel te kunnen nemen aan exclusieve evenementen, roadshows en cruise bezoeken, kan ik mijn kennis nog meer uitbreiden. En ook is er een geweldige zoekmodule, waardoor ik mijn klanten nog beter kan adviseren in welk schip en welke route ze het beste kunnen gaan varen.