WE ZIJN BLIJ OM JE TE VERWELKOMEN ALS LID VAN DE CLIA NEDERLAND GEMEENSCHAP.

Dit platform brengt je een reeks van

  • unieke middelen
  • geaccrediteerd leren
  • inspirerende evenementen

Het CLIA Travel Agent-programma heeft leden in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en Spanje - met 5000 reisbureauleden in Europa alleen. De lancering in Nederland is een erkenning van het belang van de regio voor de Europese cruise-industrie.

Je kan deelnemen aan het Programma door middel van een jaarabonnement, dat je toegang geeft tot een reeks hulpmiddelen, waaronder scheepshandleidingen, bestemmingsinformatie, cruisebrochures, het laatste nieuws en scheepsbezoeken; evenals toegang tot CLIA-evenementen.

Centraal in het programma staat de Learning Academy, waar je als Nederlandse reisagent toegang krijgt tot wel 100 modules over de cruise-ervaring, verkooptips, bestemmingsinformatie en cruisesectoren. Meer specifieke modules voor de Nederlandse markt zijn gepland.

CLIA beheert het enige officiële accreditatieprogramma voor baliemederwerkers, die cruises verkopen. Op die manier kan je als reisagent werken aan erkenning binnen de cruise-industrie.

 

CLIA Lanceert in 2020 Nieuwe Initiatieven

In 2020 lanceert CLIA een aantal nieuwe initiatieven waardoor het nog eenvoudiger is om de perfect passende cruise te adviseren. Cruisevakanties worden steeds populairder en het CLIA lidmaatschap biedt je alle mogelijkheden hier op in te spelen. Vanaf nu is het mogelijk je aan te melden als CLIA lid voor 2020.

Paul Nuyens, Membership Manager CLIA, zegt: ’Naast de al bestaande voordelen zoals de Cruise Academy met unieke informatiebronnen, toegang tot speciale promoties, evenementen en ondersteuning via e-mail, nieuwsberichten en CLIA Facebook groep voor reisagenten, staan er voor 2020 nieuwe initiatieven gepland. Zo gaan wij ons specifiek richten op beginnende adviseurs of adviseurs die voorheen nooit cruises verkochten met speciale evenementen en een bijbehorende cruisegids. Daarnaast gaan wij de unieke mogelijkheid bieden een kijkje achter de schermen te nemen op een scheepswerf. Duurzaamheid is een heel belangrijk onderwerp en daar gaan wij in 2020 actief mee aan de slag. De ontwikkelingen in de cruise industrie op het gebied van duurzaamheid gaan snel en de cursus helpt je een goed antwoord te geven op mogelijk kritische vragen van je klanten over dit onderwerp.  Verder komt er een Nederlandse versie van de website cruiseexperts.org waar consumenten een officiële cruise adviseur in hun regio kunnen opzoeken. Deze naamsvermelding is inbegrepen voor CLIA leden.’

Het standaard lidmaatschap kost € 210,-. Voor dit bedrag kunnen maximaal 10 profielen worden aangemeld. Voor ZRA’s is er een speciaal lidmaatschap voor € 80,- waar twee profielen kunnen worden aangemeld. Elk aangemaakt profiel verkrijgt een certificatie indien het vereiste aantal modules doorlopen werd.

Aanmelden kan op www.cruiseexperts.org/clia-agents/join-us-dutch/ Het lidmaatschap gaat al in op het moment van aanmelden en duurt tot en met 31 december 2020.

 

EVENEMENTEN

EXCLUSIEF SCHEEPSWERF BEZOEK - MEYER WERFT
Donderdag 12 - Vrijdag 13 Maart 2020 - Amsterdam > Papenburg > Amsterdam
Voorbehouden voor CLIA-Leden - Log in om te registreren

 

 

CRUISEVERKOOP-VOOR-BEGINNERS

Dinsdag 7 April 2020 - Utrecht
SCHRIJF HIER IN VOOR CRUISEVERKOOP VOOR BEGINNERS

 

 

CLIA CONFERENCE 2020

Sunday 26 - Tuesday 28 April - Southampton, UK
Voorbehouden voor CLIA-Leden - Log in om te registreren

 

 

VOORDELEN VAN EEN CLIA-LIDMAATSCHAP

NOG GEEN LID VAN DE CLIA-FAMILIE? MAAK JE LID!

JE BENT NET LID GEWORDEN EN JE WIL JE PERSOONLIJK PROFIEL OPMAKEN?

JE BENT AL LID VAN CLIA NEDERLAND? LOGIN RECHTS BOVENAAN DEZE PAGINA

Email: NLinfo@cruising.org