WE ZIJN BLIJ OM JE TE VERWELKOMEN ALS LID VAN DE CLIA NEDERLAND GEMEENSCHAP.

Dit platform brengt je een reeks van

  • unieke middelen
  • geaccrediteerd leren
  • inspirerende evenementen

Het CLIA Travel Agent-programma heeft leden in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en Spanje - met 5000 reisbureauleden in Europa alleen. De lancering in Nederland is een erkenning van het belang van de regio voor de Europese cruise-industrie.

Je kan deelnemen aan het Programma door middel van een jaarabonnement, dat je toegang geeft tot een reeks hulpmiddelen, waaronder scheepshandleidingen, bestemmingsinformatie, cruisebrochures, het laatste nieuws en scheepsbezoeken; evenals toegang tot CLIA-evenementen.

Centraal in het programma staat de Learning Academy, waar je als Nederlandse reisagent toegang krijgt tot wel 100 modules over de cruise-ervaring, verkooptips, bestemmingsinformatie en cruisesectoren. Meer specifieke modules voor de Nederlandse markt zijn gepland.

CLIA beheert het enige officiële accreditatieprogramma voor baliemederwerkers, die cruises verkopen. Op die manier kan je als reisagent werken aan erkenning binnen de cruise-industrie.

VOORDELEN VAN EEN CLIA-LIDMAATSCHAP

NOG GEEN LID VAN DE CLIA-FAMILIE? MAAK JE LID!

JE BENT NET LID GEWORDEN EN JE WIL JE PERSOONLIJK PROFIEL OPMAKEN?

JE BENT AL LID VAN CLIA NEDERLAND? LOGIN RECHTS BOVENAAN DEZE PAGINA

Email: NLinfo@cruising.org

 CLIA Cruise Sales Masterclass - 25 September - Barendrecht / Rotterdam

De Sales Master Class vindt plaats op een heel bijzondere plaats: Simwave, een maritiem simulatorcentrum in Barendrecht. Exclusief voor CLIA leden is er die dag de unieke gelegenheid een training op een levensechte brugsimulator mee te maken.

Schrijf je in via: https://www.eventbrite.co.uk/e/tickets-clia-cruise-sales-masterclass-barendrecht-rotterdam-63050001251

Als je je inschrijft voor een van deze gratis evenementen in september, ontvang je van CLIA als bedankje een GRATIS INSCHRIJVING voor CLIA Cruise360 Malta (28-30 Oktober 2019) - ter waarde van EUR 88,50 CLIA KONDIGT TERUGKEER VAN CRUISE360 IN EUROPA AAN

CLIA heeft aangekondigd dat deze herfst een Cruise360-evenement in Europa zal worden gehouden. Elke reisagent over het hele continent, lid van CLIA, kan zich inschrijven voor deze unieke bijeenkomst. Het evenement vindt plaats in Valletta, Malta, van 28 - 30 oktober en zal de tweede Cruise360 zijn, die in Europa georganiseerd wordt. De eerste vond plaats in Kopenhagen in 2017. In de USA is net de 15de editie doorgegaan met meer dan 2.300 bezoekende reisprofessionals.

Meld u aan om u te registreren  /  Veuillez vous connecter pour vous inscrire

 

 

CLIA RIVIER CRUISE CONFERENTIE - 10 & 11 NOVEMBER - AMSTERDAM

Gezien het groeiende aantal leden van CLIA Nederland, hebben we dit uniek evenement met de aanbieding van een exclusieve dagpas dit jaar opengesteld voor Nederlandse reisagenten, lid van CLIA. Als je plannen hebt om je te specialiseren in rivier cruises en meer te weten wilt komen over deze zeer diverse en boeiende bedrijfssector, dan mag je dit evenement niet missen!

Schrijf je in via: https://www.eventbrite.co.uk/e/tickets-clia-river-cruise-conferentie-clia-nederland-exclusieve-dagpas-66453689775