BOEK JE VOLGENDE CRUISE BIJ EEN EXPERT
ZOEK HIER DE CLIA REISAGENT DIE JOUW VOORKEUR DRAAGT

 

De keuze aan cruisevakanties is bijna oneindig, en omdat het aanbod zo groot en gevarieerd is, is de rol van de reisagent nog nooit zo belangrijk geweest.

Een van de belangrijkste doelstellingen bij CLIA, gesteund door ‘s werelds grootste rederijen voor oceaan- en riviercruises, is het ondersteunen van de aangesloten reisagenten bij het opbouwen van hun kennis over het cruiseproduct en ze inspireren om ambassadeurs voor de cruise-industrie te worden.

Reisagenten die lid zijn van CLIA hebben door hun lidmaatschap toegang tot:

  • Gecertificeerde online training
  • Netwerkevenementen over het cruiseproduct om contacten te leggen en up-to-date te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen in de industrie
  • Scheepsbezoeken om het diverse aanbod uit eerste hand te ervaren, en
  • Volledige toegang tot onze website met een schat aan informatiebronnen over cruises en het laatste nieuws

Als erkenning voor het volgen van hun cruisetraining zijn alle CLIA-reisagenten te vinden in onze “Vind-een-agent”-lijst hieronder. Wij raden iedereen aan hier een voorkeursagent te zoeken als eerste stap bij het vinden van je volgende cruisevakantie. Er zijn diverse type van agenten, die deel uit maken van de cruise experts, van winkels en onafhankelijke bureaus tot thuiswerkers en online reisagentschappen.


Met hun kennis kunnen ze voor
u de juiste cruise, het juiste schip en de juiste reisroute vinden.
Een cruise boeken via een CLIA-reisagent is echt
een slimme zet als je op zoek bent naar de perfecte cruisevakantie.